Skip to content

Политика за защита на личните данни

Защита на личните данни

Конфиденциалността на Вашите лични данни е важна за нас, затова се ангажираме с тяхната защита. Уебсайтът https://baltadzhiev.eu  събира определена информация от своите потребители. Този документ има за цел да Ви информира за нашите политики и процедури, регламентиращи събирането и обработването на лична информация.

Административният орган, упражняващ контрол върху дейностите, свързани с лични данни, е следният:

София 1592,

бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

по e-mail: kzld@cpdp.bg или на телефон: 02/91-53-518

Политиката за защита на личните данни влиза в сила на 23.05.2018г.

Последна актуализация: 07.11.2018г.

Какви лични данни събираме и защо

Когато влизате на интернет страницaта, Вашата информация се използва за статистически цели, за защита от неправомерен достъп. Това помага да съобразяваме и оптимизираме нашaтa интернет страницa според Вашите потребности. Не създаваме лични профили на отделните ползватели на страницата. В тази връзка използваме следните данни, получени при ползването:

 • уебстраницата, която ви е препратила към нас
 • дата и продължителност на достъпа
 • запитването/коментара/оценката на потребителя
 • количеството на прехвърлените данни
 • информация за браузъра и операционната система, които ползвате.

С цел осигуряване на допълнителна защита на Вашите лични данни, на сайта има инсталиран SSL сертификат.

Как можем да използваме лична информация?

Можем да използваме Вашата Лична информация:

 • За да Ви позволим да използвате уебсайта;
 • За да отговорим на Вашите въпроси и да изпълним Вашите искания;
 • За да персонализираме Вашето използване на ъебсайта чрез запомняне на Вашите предпочитания
 • За да предоставим функцията за социално споделяне;
 • За анализ на информацията, която ни е осигурена чрез Вашето използване на уебсайта, предотвратяване на неправомерно поведение, престъпление или измама, защита на нашите и на чуждите права и имущества, защита на авторското право
 • Както ние считаме за необходимо или уместно: (a) според приложимия закон, който може да включва закони извън държавата, в която живеете; (б) в отговор на искания от съдилища, правозащитни и други правителствени органи; (в) за прилагане на нашите условия и изисквания; и (г) за защита на правата, поверителността, безопасността или собствеността на нашите компании, на Вас и на други лица.

В никакъв случай този сайт не използва Ваша лична информация за маркетингови цели!

С кого споделяме личните Ви данни?

Понякога се записва част от информацията на наши сървъри или я изпращаме на трети страни. Това се налага, за да можем да осигурим най-доброто Ви преживяване при използване на уебсайта, а понякога – и изобщо, за да може да се осигури наличност и достъпност на използваната от вас услуга. Исперих Балтаджиев, със своя сайт  https://baltadzhiev.eu/ не дава право на използване, не продава, не разкрива и не споделя информация за Вас (лични данни по смисъла на GDPR) с други лица или с несвързани компании, освен когато това се налага, за да Ви бъде предоставена заявена от Вас услуга и когато Вие сте предоставили своето разрешение. За да се осигури необходимата функционалност на сайта и да се подобри Вашето потребителско изживяване, използваме следните трети страни/ приложения/ платформи, отговарящи на GDPR, които е възможно да събират данни, за които ние не носим отговорност. Въпреки това тези компании нямат правото самостоятелно да споделят тази информация.  Молим Ви да посетите техните уебсайтове и да се запознаете с тяхната Политика за защита на личните данни. Без изброяването да е изчерпателно тези компании са:

Страници: 1 2 3 4 5

Публикувано в категорияБез категория

Comments are closed.

Съдържанието е защитено и е обект на авторски права!
error: Съдържанието е защитено!