Skip to content

вместо въведение

Властта трябва да бъде съчетана с пропорционална отговорност…

Ежегодно заложения в живота ни фактор ‘‘инфлация‘‘ ни трансформира в нещастни хамстери бягащи в циркаджийско колело. Спреш ли за миг не само оставаш на място, но и биваш захвърлен назад!…

Предходното ще ни превърне в просещи старци когато един ден уморени от този луд, безсмислен живот (трудиш се и получаваш 10% от реалната себестойност на вложените усилия) вече не можем да поддържаме темпото. Когато вместо подходяща отплата за труда човек е принуден да се унижава по институции пълни с бездушни бюрократи (Няма страшно- ще става и по-зле: очаквай втора серия,при която тези функции са иззети от свръхкомпютри:„Милостта на изкуствения интелект“) и да моли. Горките старци…

Много хора стават жертва на феномена на ‘‘добитъка за клане ‘‘. (Виждали ли сте снимките от Африка на майки с умиращи от глад деца в ръцете им? Или жертви на война?…) Той се обуславя с абсолютна примиреност. Съзнанието в един момент отхвърля тази реалност и се нагажда към идеята, че страданията тук са цената, която трябва да платят, за да получат в друг един ‘‘после-свят ‘‘ живота, за който са мечтали. (Получава се когато мозъкът изпадне в ситуация цугцванг. Без възможност за печелившо решение. Защото независимо с какво се занимавате през деня, вашият мозък работи на подсъзнателни нива за решаване на проблемите, които сте му поставили) Това е най-висшата форма на манипулация над съзнанието, до която са стигнали паразитите. Ефекта е постигнат чрез проста наглед формула:

„Постепенно усложняване и извращаване на действителните правила на живот в обществото докато в един момент се достигне състояние на невъзможност за оцеляване на живота. За да просъществува в тази отровна среда е нужно постоянно да бъде изкуствено поддържан.“

Защото нищо не е случайно. Всичките им действия водят стъпка по стъпка към този предварително целян резултат. Поставете мозъка в състояние на невъзможност за разрешаване на даден проблем и в един момент той ще започне да създава илюзорна реалност. Когато стане въпрос за мозък той остава мистерия. Дали? Едва ли…

Науката разцепи атома, разработи нанотехнологии, създаде в лабораторни условия антиматерия и искате да ми кажете, че мозъка остава за нея една мистерия? Човешкият мозък е изучен до последният детайл. От чисто физиологическия му механизъм на действие, до най-фините психични и личностни прояви.

„Нали трябва да ви продадат илюзията за живот?“ А тази илюзия ви я пробутват защото са установили една полуистина (в крайна сметка всеки програмист би Ви казал, че полуистина не съществува. Избора е ограничен до „нули“ и „единици“.):

„Бог не се интересува от това кой на кого какво причинява. За него е важно математическото съотношение на цялото.

Ако в този случай многото страдат, малкото са щастливи. Колкото повече страдате вие, толкова повече благини за тях.Просто- нали? Лесно е да вземеш страна. Ако имаш право на избор… (дават ви „правото на избор“ само защото още с анонса на правилата, вас Ви лъжат!)

Всъщност нещата не стоят така. Истината е, че на всяко ниво, всяка сфера на съществуване имаме редица морални задължения. Извращавайки идеята за Закона на Равновесието претендират, че могат да спрат времето. (в смисъл механизма еволюция-ентропия, при който Бог се самоусъвършенства циклично. Ако идеята за Бог ви се струва абстрактна- помислете отново. Искат мига на това несъвършенство завинаги и за себе си. Върховната цел на това тайно общество дърпащо конците е да задържат момента, защото той е удобен за тях).

И още нещо твърде плашещо с мащабите и ефективността си. Тъй като плановете им са дългосрочни и обхващат стотина годишни периоди, тези изроди на природата са се прицелили в следващите поколения.

Филмовата индустрия може да е отлична за развлечение,

Няма гласували

Гласувайте

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Публикувано в категориялично мнение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Съдържанието е защитено и е обект на авторски права!
error: Съдържанието е защитено!