Skip to content

вместо въведение

отъждествява с „Притежавам“.

Вгледайте се във всеки аспект на Живота и ще установите, че сте жертва на един, единствен принцип. Принудени сте да бягате в „хамстеровата въртележка“ на Живота все по-бързо и по-бързо, за което получавате все по-малко, до достигане на:възможния минимум, приемлив от ваша страна за положените усилия.

Печелившите ви формули от „вчера“, не работят „днес“. Вещите се чупят малко след изтичане на гаранционния им срок, а купените на изгода буквално за нищо не служат…

Вместо да предложите кафе и бисквити на съседа, се борите мълчаливо за паркомясто, подливате си взаимно вода… Дори роднините са се превърнали в нещо далечно, чуждо…

Кой създава този дисбаланс и защо?

Създаването на дисбаланс е в основата на така наречената„Имперска политика“. Това позволява на Управляващите да поддържат армия от паразити там където живеят самите те, купувайки си по този начин сигурност и спокойствие. И евтина работна ръка (от прииждащи тълпи мизерстващи чужденци. Най-добре ако десет, двадесет се борят за едно работно място.), която да поддържа системата им.- ДИСБАЛАНС. От друга страна подхранват собствените паразити по множество начини, превръщайки ги в предана армия бюрократи. Буфер между богоизбрани и роби.

Защо?- Нали богатите имат вече толкова, че дори десетки поколения от тях могат да живеят по инерция:

Много просто- За да продължава до Безкрай. Всъщност, единственото, което се променя е факта, че непрекъснато рафинират методите и начините си на влияние.

Вземат една идея и я опорочават. На този принцип ни пробутват илюзията за избор „предлагайки“ ни Демокрация (гаврят се дори с името на обществения строй, внушавайки ни с всички пороци на съвремието, че е глупава идея да се даде властта в ръцете на масите. Разбира се проблемите биват изкуствено изобретявани от самите Тях, за да изтъкнат недостатъците)като управленски строй. Принципа, на който днешната „Демокрация“ функционира би могъл да се обясни с няколко изречения:

Доказано, е че най-интелигентната част от Обществото е абсолютно малцинство (за съжаление). Това означава, че трима полуидиоти чието мнение е купено имат правото (след гласуване) да кажат на двама гении как да живеят. Малко объркващо и притеснително. Не мислите ли?

Сега относно „индивидуалностите“ и „равните права“. Отново да благодарим на Рим за изобретението.Казано е простичко и ясно:„Разделяй и владей“. Колкото повече разкъсват обществото на изкуствено създадени противопоставяния, толкова повече увеличават недосегаемостта и спокойствието си.

Колкото повече задълбаваме, толкова повече низост и гнусота виждаме в действията на определена група хора. Същите тия, които с налагането на всеки следващ закон увеличават зависимостта ни от собственото им благоразположение. Скоро няма да имаме право да отглеждаме храната си (без друго има множество ограничения). Няма да имаме право да отглеждаме и децата си! (нито да ги възпитаваме извън установените от тях норми на послушание) Добре дошли в прекрасния, нов свят.

Как обаче функционира той? Дисбаланса позволява до толкова неравен старт, че паразитите (смея да твърдя към тях се числи мнозинството от населението на всяка от страните в Г20. Също както и 90% от административния апарат на ВСЯКА държава към днешна дата.- Терор за хората настъпва, когато администрацията се превърне в БЮРОКРАЦИЯ) дори без да работят, печелят повече от отруден работник в собствената му държава намираща са извън списъка на „богопомазаните“.

Нали не се заблуждавате все още, че примерно немските работници са по-добри от вас? Ами, че там икономиката в действителност от десетки години е движена почти изцяло от ГАСТАРБАЙТЕРИ! (не случайно избрах Германия за пример понеже тя е обявена за „двигателя“ на Европа. Вярно е, че за разлика от други те

Няма гласували

Гласувайте

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Публикувано в категориялично мнение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Съдържанието е защитено и е обект на авторски права!
error: Съдържанието е защитено!