Skip to content

Алтернатера 2-ра част

„пренапишат историята“.

Отведоха конете ходом до гората отсреща. За щастие на групата към седлото на едното животно имаше привързани два меха с вода. След като пиха напоиха и конете.

После Иван се върна пешком назад по пътеката. Покатери се на един бор, заел наблюдателна позиция. Гема и Мелник бяха обгрижени от принцесата, която оказа се владееше отлични, медицински умения. Скоро двамата бяха с почистени и превързани рани. Получиха билкова отвара, която успокои болките им.

Сестрите подпомагани от Самира се заеха да пресъздават картината на следите така, че който ги видеше да последва дирята вървяща на изток сякаш е тяхна. Не се получи перфектно, но за бързащия можеше да проработи. При това времето на спирането им не бе загубено, понеже имаха нужда от почивката.

Преследвачи не се забелязваха. Групата се събра отсреща готова отново да продължи. Решиха да стигнат скалистия връх на около три километра пред тях и там да потърсят пещера за пренощуване. Петнадесет минутното им спиране изяде предимството събрано от три часа лудо препускане, но си заслужаваше. Дано бурята да изчака достатъчно…

Храстите в западната част на поляната се отвориха и на нея следващ дирята се озова самотен ловец. Веднага забеляза приятелите.

Мъжът беше среден на ръст с мощна фигура. Носеше меч, а на гърдите му тежеше масивен кръст изкован от метал. Занитен с вериги около врата и гърдите. Усещаше се нещо диво в движенията и погледа му.

За въпроси, коментари и препоръки може да се свържете с мен на e-mail: baltadzhiev@web.de

Няма гласували

Гласувайте

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

Публикувано в категорияфентъзи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Съдържанието е защитено и е обект на авторски права!
error: Съдържанието е защитено!